Het nagelbijt arrangement bestaat uit een traject van 10 weken.

Week 1

Bij de eerste afspraak word een set kunstnagels aangebracht. De nagels worden niet te lang gemaakt, omdat een nagelbijter dit niet gewend is. U krijgt een flesje nagelriemolie mee voor verzorging en dient de nagelriemen 2x per dag te behandelen.

Week 2

Hier vind een controle afspraak plaats. Alle oneffenheden worden weg gevijld, zodat het minder verleidelijk is om te bijten of er aan te zitten.

Week 3

In deze week gaan we bijvullen, want de nagels van een nagelbijter groeien sneller. De nagels worden ook weer mooi in model gevijld.

Week 5

In deze week zal er weer een opvul behandeling plaats vinden. De nagels worden ook weer mooi in model gevijld.

Week 7

In deze week zal er weer een opvulbehandeling plaats vinden. De nagels worden ook weer mooi in model gevijld. Als het nagelbed voldoende gegroeid is kan er eventueel ook voor een french manicure gekozen worden.

Week 9

Dit is de laatste opvul behandeling van het nagelbijt arrangement. De nagels worden weer mooi in model gevijld. Tijdens deze afspraak word samen met u bepaald of (indien gewenst) de opvulbehandelingen 2 of 3 wekelijks worden voortgezet.

In dit arrangement is inbegrepen:

1. Een nieuwe set nagels

2. Controle na 1 week

3. 4 opvul behandelingen

4. Persoonlijke vijlen set

5. 1 flesje nagelriem olie

- De totale prijs van de behandelingen is normaal € 182,50, neemt u het gehele pakket af zoals hier boven beschreven betaalt u € 140,00

- U dient het totaal bedrag bij de eerste afspraak te voldoen

- Om dit arrangement tot een succes te volbrengen is u inzet en wil erg van belang

- Tijdens het arrangement mag u altijd bellen of mailen als er iets met de nagels is gebeurd, zodat ik het zo snel mogelijk kan herstellen en u niet de neiging heeft om te gaan bijten of er aan te gaan zitten. Deze service zit bij de prijs inbegrepen, mits het op een normale manier is gebeurd

- Er vind geen restitutie plaats bij het niet nakomen van de afspraken of bij voortijdig beëindigen van uw kant